måndag 16 februari 2009

jaha då vet dom flesta nu då!

ja så har vi berättat att vi ska flytta i från varandra ett tag. skönt slippa bära runt på den hemligheten. jaja jag och jimmy är fortfarande jätte bra vänner och han har inte flyttat än han skulle få svar på en lägenhet idag så får se om han får den. för då flyttar han redan 1mars.

lite tråkigt bara att alla ska dra förutfattade menninar om allt detta. det är bättre att fråga OSS varför i stället för att lyssna på det som sägs runt om oss. man kan ju bry sig och sen kan man bry sig. man kan bry sig för mycket och ställa till det i stället. tänker inte nämna namn men finns dom som bryt sig för mycket och skapat fler problem för oss istället för att hjälpa men dom är ju som dom är.


jaja nog om det=) i fredags va jenny och sebbe här det va trevligt ända till ett pucko började skriva till jenny och förstörde kvällen=(. det blev lördag men tro inte att vi slipper jenny och sebbe då inte näää. för då skulle dom komma och hämta sitt paket som dom lämnade här i frdags=)och som alla helger blev det ju söndag oxå vi städade lite här hemma och på bänken i köket ligger det en mobil som inte är min eller jimmys. hmm skickar till jenny och säger sebbe glömde sin mobil här igår. det hade han inte märkt sa han men njag tror dom lämnar saker med flit bara för att få komma och dricka kaffe med oss=) haha!!1 kommentar: