måndag 9 februari 2009

helgen som varit=)

den har varit kanon vi åkte ner till oknö va väl frammer halv sjuk åt lite å tog oss en öl *mums* sen började brax å dom tjata på vi skulle komma hit å efter mycket om å men fick vi tag på någon som kunde hämta oss vi hade ju hunden med oss inte alla som tycker det är okej med hund i bilen ju. ja väl där drak vi å umgicks lite vi små drack så ingen bliv full å sånt där jobbigt=) efter ett tag går vi hem till min far han ville vi skulle komma å helt plötsligt va klockan kvart över ett. vi ringer han som lovade köra hem oss utan resultat knappt förbannad blev jag men men vi börjar ringa runt till massa och efter mycket om å men fick vi tag på donken som kunde köra hem oss när han slutade jobba kl 3 men hem kom vi ju-=).

påå lördag morgon vaknar jag av att jimmy är sugen eller vad man ska säga jaja jag å gjort sen va jag pigg å gick upp medans jimmy somnade om haha.
han gick väl upp framåt elva å då hade jag varit vaken många timmar. försökt få i katten avmaskningstablett vilket inte gick varken trycka ner den i halsen (jag är för blödig för det) testa krossa å lägga i maten men icke testade smör å grädde å fungerade inte heller så vet inte hur jag ska lösa detta men men.

för övrigt så hade jag en underbar lördag med mycket mys å gos å kärleksfulla ord detta va en helg som vi verkligen behövde faktiskt att känns mycket bättre nu. vi åt pizza till middag å det va vääl okej men godare pizza finns ju. senare på kvällen åt vi vofflor å det va riktigt gott.

visst har man varit lite uttråkade dom har ju inga kanaler att välja påå 1an 2an 4an och 6an finns inte så mycket att välja på då.

söndag kom å det va dax att åka hem och sagt är gjort hem åkte vi. tillbaka till vardagslivet som föräldrara. liam somnade väl runt sju sen hade vi myspys hela kvällen. fick ett par jätte fina guld öronhängen i tidig alla hjärtansdag precent ska försöka ta kort på dom å lägga upp någon dag.

men nu har det nog inte hänt så mycket mer under helgen inte som jag vill skriva om iaf=)


nytt samtals ämne!
jag blir så arg läste tidningen igår om att en tre månaders gammal pojke hade blivit ihjäl biten av familjen två hundar. ttror det va en jack russel å något terrier eller hur det nu stavas. hur som helt en russel är ingen stor hund men nu är det ju bevisat att det inte bara är stora hundar som är "farliga". är så trott på ryktet om att rottisar borde förbjudas och att dom är så farliga herrgud ge er. min mamma har en rottis världen goaste hund. hunden blir det du gör den till har inget med ras att göra. du kan få en jävla tax till att bli folkilsk. suck nu har jag fått skriva av mig lite om det=).

1 kommentar: